Изграждане на нови търговски екипи

Имате страхотна идея? Научили сте за страхотна услуга, която още не се предлага в България? Имате нов продукт? Започвате производство? Имате иновативни стоки, които искате да предложите на българския пазар? Стартирате уебсайт за електронна търговия или колективно пазаруване? Поздравления! Това е началото. То винаги е заредено с много енергия и оптимизъм.

С какво можем да сме ви полезни? Ние изграждаме търговски екипи от нулата. Поставяте вашите изисквания и ние започваме да работим - намираме хора, назначаваме ги, обучаваме ги на търговски и презентационни умения, правим от тези хора истински екип и поемаме отговорността за пълния контрол върху тях.

Какво получавате? Професионален търговски мениджмънт, за който не плащате данъци и осигуровки, не купувате автомобили, лаптопи и телефони, не боледува!

Какво спестявате? Разходите за търговски мениджмънт на фирмата си. А те не са малки.

Какво ще ви струва всичко това? Изненадващо малко.

Как да получите всичко това? Свържете се с нас и ние ще ви посетим на място.

Положението на начинаещия предприемач е доста трудно и донякъде прилича на Параграф 22. От една страна, за да спечелиш повече клиенти ти трябва повече опит, от друга, за да придобиеш повече опит, ти трябват повече клиенти. Как да се измъкнем от този омагьосан кръг?

Какво сте дали от себе си, за да стартира вашия бизнес?

Поели сте огромен риск?
Вложили сте много пари?
Работили сте тежко дълги часове?
Понесли сте множество обвинения от партньори и роднини?
Изложени сте на постоянен стрес?
Срещали сте трудности с данъчните и администрацията?
Имали сте технически трудности?
Чувствате се изолирани?
Трябва да вършите всичко сами?

Наистина ли смятате, че си струва да загубите всичко това само защото не желаете да потърсите помощ от професионалисти? Според психолозите, да признаеш, че имаш нужда от помощ, показва голяма сила.

Основните пречки пред нов търговски бизнес са:
- Финансиране на бизнеса.
- Изграждане на екип.
- Продажба на стоките или услугите.

Повечето предприемачи стартират с добра идея. За съжаление практиката показва, че да имаш добра идея или добра стока е само част от цялостната картина на доброто представяне на пазара. Ето един пример от учебниците, който илюстрира казаното:

В средата на 70-те се разгаря битка между два стандарта за възпроизвеждане на видеосигнал - VHS и Betamax. Компанията Sony представя на пазара своя Betamax плейър, последван скоро след това от VHS плейъра на JVC (или просто видео). По общо мнение Betamax стандартът е по-качествен и касетките му са значително по-малки от тези на VHS. Компанията Sony е по-добре представена на пазара от JVC. Очаквало се битката да бъде спечелена от Betamax и Sony.

Историята обаче сочи обратното. VHS успява да спечели благодарение на няколко неща – по-ниска цена, повече време за запис и отворен стандарт без допълнителни лицензионни такси и разходи. VHS доминира на пазара дълго време, преди да бъде окончателно заместен от DVD-тата.


Sales Experts може да бъде рамото, на което да се опре вашия бизнес, за да избегне капаните по пътя си. Ние даваме професионален поглед на външен наблюдател. Лесно виждаме процеси и звена, които могат да бъдат оптимизирани. Имаме прости решения, базирани на богатия ни практически опит в търговията и управлението. Екипът на Sales Experts има повече от 120 години сборен търговски опит!

 

Назад

2011-2021 © Sales-Experts.eu